<rt id="agao0"><progress id="agao0"><span id="agao0"></span></progress></rt>

    <nav id="agao0"><u id="agao0"><sup id="agao0"></sup></u></nav>
    <ruby id="agao0"></ruby><output id="agao0"><noframes id="agao0"></noframes></output>
    1. <thead id="agao0"><label id="agao0"></label></thead>
      <address id="agao0"><del id="agao0"></del></address>
    2. <s id="agao0"><table id="agao0"><noscript id="agao0"></noscript></table></s>

      <s id="agao0"></s>

      大學英語四級語法練習四

      1.This is a purely _______ problem, not a political one.
        A. additional B. advantage C. announce D. academic

        2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.
        A. less B. sandy C. stain D. minimum

        3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.
        A. haste B. range C. possession D. purse

        4.This company provides a very good _______ service for its products.
        A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon

        5.There is more _______ in meat than in vegetables.
        A. dam B. protein C. cash D. bloody

        6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.
        A. coin B. disaster C. cheat D. resort

        7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.
        A. routine B. surgery C. rifle D. sake

        8.We need to _______ the purpose of the experiment again.
        A. clarify B. cheek C. claim D. clap

        9.I _______ great success for my study in this university.
        A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate

        10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.
        A. feedback B. frost C. outline D. overlook

        答案:1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

      版權所有:英語四級考試網 www.www.f5815.com,轉載請注明來源。

      久久这里的只有是精品23