<rt id="agao0"><progress id="agao0"><span id="agao0"></span></progress></rt>

    <nav id="agao0"><u id="agao0"><sup id="agao0"></sup></u></nav>
    <ruby id="agao0"></ruby><output id="agao0"><noframes id="agao0"></noframes></output>
    1. <thead id="agao0"><label id="agao0"></label></thead>
      <address id="agao0"><del id="agao0"></del></address>
    2. <s id="agao0"><table id="agao0"><noscript id="agao0"></noscript></table></s>

      <s id="agao0"></s>

      大學英語四級語法練習二

      1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.
        A. oral B. platform C. rude D. shield

        2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.
        A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

        3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.
        A. departure B. donkey C. destination D. discount

        4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.
        A. gap B. break C. globe D. equality

        5. Careful planning and hard work will _______ our final success.
        A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

        6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.
        A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

        7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.
        A. focus B. object C. preserve D. fix

        8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.
        A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

        9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.
        A. double B. joint C. orginate D. diverse

        10. He has a bad impression of his _______ in the office.
        A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

        答案:1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

      版權所有:英語四級考試網 www.www.f5815.com,轉載請注明來源。

      久久这里的只有是精品23