<rt id="agao0"><progress id="agao0"><span id="agao0"></span></progress></rt>

    <nav id="agao0"><u id="agao0"><sup id="agao0"></sup></u></nav>
    <ruby id="agao0"></ruby><output id="agao0"><noframes id="agao0"></noframes></output>
    1. <thead id="agao0"><label id="agao0"></label></thead>
      <address id="agao0"><del id="agao0"></del></address>
    2. <s id="agao0"><table id="agao0"><noscript id="agao0"></noscript></table></s>

      <s id="agao0"></s>

      大學英語四級語法練習一

      1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.
        A. portable B. primary C. possession D. positive

        2.Nobody knows his _______ for helping us.
        A. motive B. motion C. mood D. moral

        3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.
        A. midst B. mild C. mention D. neutral

        4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.
        A. critical B. belt C. conscience D. copper

        5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.
        A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

        6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.
        A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

        7.They _______ our house at $10,000.
        A. count B. vanish C. weave D. assess

        8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.
        A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

        9.Even as _______, he made several wonderful inventions.
        A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

        10.An emergency _______ is very important in case of fire.
        A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

      答案:1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A

      版權所有:英語四級考試網 www.www.f5815.com,轉載請注明來源。

      久久这里的只有是精品23